Energie besparen met een warmtepomp

Een warmtepomp is hét duurzame alternatief voor een klassieke stookolie- of gasketel. Een lucht-lucht– of lucht-waterwarmtepomp? Ze verwarmen én koelen je woning allebei op een duurzame manier.

Reken op onze expertise voor een verwarmingsinstallatie op maat van je woning. We bespreken je situatie tot in de puntjes en zorgen voor de deskundige uitvoering met een hoogkwalitatieve warmtepomp.

Waarom bij ons installeren

Hoge kwaliteit: betrouwbare merken

Zeer efficiënt: koelen en warmen in één

Innovatief systeemop maat van je woning

Pluspunten van een warmtepomp

De investering betaalt zichzelf terug

Efficiënter energieverbruik dan een condensatieketel

Maximaliseer het gebruik van eigen stroom

Verwarmen en koelen in één toestel

De investering betaalt zichzelf terug

Efficiënter energieverbruik dan een condensatieketel

Maximaliseer het gebruik van eigen stroom

Verwarmen en koelen in één toestel

Slim en duurzaam verwarmen

Een warmtepomp heeft een minimale hoeveelheid elektriciteit nodig om je woning te verwarmen of koelen. De buitenunit haalt warmte uit de omgeving, binnen zorgt de warmtepomp voor een aangename leefomgeving. Er bestaan twee types:

  • Lucht-luchtwarmtepomp: het snelste systeem, met een binneninstallatie per kamer. De lucht-luchtwarmtepomp fungeert perfect als (bij)verwarming of airconditioning.
  • Lucht-waterwarmtepomp: de ideale combinatie met vloerverwarming. Als lagetemperatuursverwarming warmt dit systeem het water in vloerverwarming geleidelijk op, in de zomer zorgt het voor passieve koeling.

Beide warmtepompen laten zich perfect combineren met zonnepanelen  en een thuisbatterij. Zo haal je volop groene energie in huis én kun je jouw verbruik slim sturen.

Contacteer ons vrijblijvend

Ook duurzamer en efficiënter verwarmen?

Neem contact met ons op voor meer informatie.