Laadpaalinfrastructuur voor bedrijven

Elektrische mobiliteit is in de bedrijfscontext aan een serieuze opmars bezig. Zijn de werkvoertuigen of leasingauto’s al elektrisch? Of plan je de switch in de toekomst? Dan zijn laadpalen op je bedrijfsterrein niet alleen handig, maar ook sneller, veiliger én goedkoper. Bovendien vormen ze een grote troef voor medewerkers én bezoekers.

We adviseren je graag over de juiste laadinfrastructuur voor jouw bedrijf, al dan niet geïntegreerd in een groene installatie. Ook voor de kwalitatieve plaatsing kun je op ons rekenen!

Waarom bij ons installeren

Hoge kwaliteit: partners zoals Smappee & E-Flux

Oog voor esthetiek: elegante integratie

Innovatief systeemgeavanceerd energiebeheer

Inhouse expertise: van A tot Z

Complete installatie: integratie met andere producten

Pluspunten van een laadpaal

Laad je wagen efficiënt op

Werk aan je groen imago

Gebruik optimaal groene stroom

Klaar voor toekomstige bedrijfswagens

Laad je wagen efficiënt op

Werk aan je groen imago

Gebruik optimaal groene stroom

Klaar voor toekomstige bedrijfswagens

Op weg naar een groener wagenpark

Een laadpaal is ontworpen om heel wat vermogen af te leveren, hierdoor krijgt oververhitting geen kans. Bovendien gaat het opladen veel sneller en efficiënter via de laadpaal dan aan een gewoon stopcontact.

Je wagen thuis opladen is een pak goedkoper, zeker als je een groene installatie hebt met zonnepanelen  en een thuisbatterij. De stroom gaat rechtstreeks naar de laadpaal of je kunt werken met slimme laadschema’s. Zo wordt de ingeplugde auto enkel opgeladen bij overcapaciteit van de zon.

Goedkoop

Smappee zet zoveel mogelijk jezonne-energie in of tapt energietijdens de daluren. Dat is degoedkoopste energie voor je wagenen je huishoudelijke toestellen. Zobespaar je makkelijk tot wel 60%op je energiefactuur.

Veilig

Smappee’s slimme energietechnologie houdt devinger aan de pols bij je elektrischeaansluiting. Een piek aan verbruik inhuis? Dan gaat er eventjes minderstroom naar de laadpaal. Zo kanje onbezorgd koken, strijken enbakken terwijl je wagen laadt. En diezekering? Daar zorgt Smappee voor!

Inzicht in (laad)kosten

De Smappee App en het Dashboardgeven je laadkosten in detail weer.Handig om laadbeurten voor jebedrijfswagen aan je werkgeverdoor te rekenen. Verder heb je ookzicht op je realtime totale verbruik,sluimerverbruik en zonne-productie.

Toekomstbestendig

Nieuwe warmtepomp ofzonnepanelen? Link SmappeeInfi nity moeiteloos met je EV Wallvoor globaal energiemanagementen krijg inzicht en controle op deverbruikers in je huis. Draadlozeupdates verzekeren dat je steedsmee bent met de laatste functies

We raden de installatie van laadstations aan als je...

Realisaties

Bekijk enkele van onze installaties. 

Contacteer ons vrijblijvend

Meer weten over laadinfrastructuur op het bedrijfsterrein?

Neem contact met ons op voor meer informatie.