Elektrische laadpaal bij je thuis

Elektrische mobiliteit is aan een opmars bezig. Rij je elektrisch of plan je dat te doen in de toekomst? Dan is een eigen laadpaal niet alleen handig, maar ook sneller, veiliger én goedkoper.

We adviseren graag over een laadpaal bij je thuis, al dan niet geïntegreerd in een groene installatie. Ook voor de kwalitatieve plaatsing kun je op ons rekenen!

Pluspunten van een laadpaal

Groener op weg

Een laadpaal is ontworpen om heel wat vermogen af te leveren, hierdoor krijgt oververhitting geen kans. Bovendien gaat het opladen veel sneller en efficiënter via de laadpaal dan aan een gewoon stopcontact.

Je wagen thuis opladen is een pak goedkoper, zeker als je een groene installatie hebt met zonnepanelen  en een thuisbatterij. De stroom gaat rechtstreeks naar de laadpaal of je kunt werken met slimme laadschema’s. Zo wordt de ingeplugde auto enkel opgeladen bij overcapaciteit van de zon.

Fiscaal voordeel voor laadstation

Wist je dat je tot augustus 2024 geniet van een fiscaal voordeel bij het plaatsen van een laadpaal op groene stroom? Je vindt alle informatie bij de Vlaamse Overheid en uiteraard adviseren we je graag! 

Klaar om een groenere weg in te slaan?