Zonnepanelen laten plaatsen? Dat loont!

Maak jij ook de switch naar zonne-energie? Slimme zet! Je merkt snel het rendement van je investering en haalt er na een aantal jaar zelfs winst uit. Wij helpen je met de ideale installatie!

We analyseren je noden en bespreken je wensen. Dit vormt de basis voor een plan op maat dat aansluit bij je jaarlijkse stroomverbruik. Voor de installatie van zonnepanelen kun je rekenen op ons ervaren team en hoogkwalitatieve panelen van betrouwbare merken.

Pluspunten van zonnepanelen

RESCert gekwalificeerd

Ons team bestaat uit ervaren groene-energie-installateurs. Ons RESCert-certificaat getuigt van die bekwaamheid. Aangepaste draagstructuur, bekabeling en kabelgoten, omvormer(s) … wij hebben alle expertise in huis voor een complete en vakkundige service.

Premies als stimulans

Premies zijn een mooi duwtje in de rug – maar snel zijn is de boodschap. Nog tot eind 2024 kan je een premie voor zonnepanelen krijgen van netbeheerder Fluvius. Het premiebedrag wordt bepaald a.d.h.v. de grootte van je installatie. Je vindt hier alle informatie. Als RESCert-gecertificeerde installateur kunnen we je bovendien helpen bij de premieaanvraag.

Voor niets gaat de zon op ...

Maar dat is niet helemaal waar. Zonne-energie rendeert! Bereken via onze calculatietool wat de switch jou kost. Het hoeft trouwens niet alleen bij zonnepanelen te blijven. Met een thuisbatterij  sla je extra energie op voor later en dankzij een laadpaal  ga je vlot de weg op met je elektrische wagen!

Zonnepanelen laten plaatsen?