Zonnepanelen als slimme investering

Zonnepanelen blijven meer dan ooit een interessante investering voor bedrijven. Ze drukken de operationele kosten, beperken de CO₂-uitstoot én onderstrepen de toekomstgerichte en duurzame visie van je bedrijf.

In welke sector werk je? Heb je een groot dakoppervlak? Is er ’s avonds en ’s nachts veel bedrijvigheid? We bespreken graag de noden en creëren een plan op maat van je bedrijf. Ons deskundig team komt de zonnepanelen plaatsen, jouw bedrijf geniet van een optimale return on investment!

Pluspunten van zonnepanelen

RESCert gekwalificeerd

Ons team bestaat uit ervaren groene-energie-installateurs. Ons RESCert-certificaat getuigt van die bekwaamheid. Aangepaste draagstructuur, bekabeling en kabelgoten, omvormer(s) … wij hebben alle expertise in huis voor een complete en vakkundige service.

Subsidies voor bedrijven

Als bedrijf kan je in bepaalde gevallen aanspraak maken op subsidies voor energiebesparende maatregelen. Lees hier alles even na of roep onze hulp in als RESCert-gecertificeerd installateur.

Bereken je investering

In onze calculatietool bereken je wat de investering in zonnepanelen je kost. Het meeste uit die investering halen? Dankzij een batterij kan je zelfs tijdens de nachtshift op zonne-energie werken en laadpunten zijn perfect voor je elektrische bedrijfswagens!

Maar er is meer … Zonne-energie rendeert! Bereken via onze calculatietool wat de switch jou kost. Het hoeft trouwens niet alleen bij zonnepanelen te blijven. Met een thuisbatterij  sla je extra energie op voor later gebruik en dankzij je eigen laadpunt  ga je vlot de weg op met je elektrische wagen!

Benieuwd hoeveel de zon voor jouw onderneming kan renderen?