Energiezuinige warmtepompen voor bedrijven

Je bedrijf duurzaam verwarmen dankzij de natuur? Met een lucht-lucht– of lucht-waterwarmtepomp kan het! De systemen vormen een duurzaam alternatief voor de klassieke stookolie- of gasketel. Bovendien kunnen ze de bedrijfsgebouwen zowel verwarmen als koelen.

We werken graag een warmtepompinstallatie uit op maat van je bedrijf. Van de noden uit de productie tot de wensen van je medewerkers, we staan in voor een hoogkwalitatief systeem! 

Pluspunten van een warmtepomp

Duurzaam verwarmen en koelen

In de winter de bedrijfsgebouwen verwarmen of ze in de zomer van frisse lucht voorzien? Een warmtepomp werkt met een minimale hoeveelheid elektriciteit. Bovendien laat een warmtepomp zich vlot combineren met zonnepanelen en bedrijfsbatterijen. Je draagt zo optimaal bij aan het milieu én aan een aangename werkomgeving voor je medewerkers.

Uiteraard voldoet de verwarmingsinstallatie aan de geldende voorwaarden voor bedrijven. Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn voor ons essentieel in elke installatie. Daarom werken we met betrouwbare merken en kun je rekenen op ons ervaren team!

Benieuwd wat een warmtepomp je onderneming kan opleveren?