Energie-efficiënt beheer met bedrijfsbatterijen

Een bedrijfsbatterij tilt het rendement van je zonnepanelen  naar een nog hoger niveau. De batterij zorgt ervoor dat zonne-energie maximaal benut wordt. Het teveel aan opgewekte energie wordt in de batterij opgeslagen, klaar om te verbruiken wanneer nodig.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van zo’n batterij in je bedrijf? We luisteren naar je manier van werken en schatten je noden in. Een plan op maat vormt zo de basis van een installatie die helemaal bij je bedrijf past!

Pluspunten van een bedrijfsbatterij

Batterijsystemen voor bedrijven

Soms wekken zonnepanelen meer stroom op dan er op dat moment wordt verbruikt. Dan is er sprake van overcapaciteit. Het stroomoverschot vloeit naar het net … tenzij je een eigen batterij hebt! Hiermee sla je de opgewekte energie op en verbruikt ze wanneer nodig. Perfect voor bedrijven met machines die ’s nachts blijven doorwerken. Ook wanneer je een warmtepomp of laadinfrastructuur hebt, is de batterij een echte meerwaarde! 

De batterijsystemen bevatten slimme technologie waarmee je het bedrijfsverbruik kan optimaliseren. Eerst de productiehal bedienen en daarna de laadinfrastructuur? Je benut je groene energie zoals je zelf verkiest!

Je energieverbruik optimaliseren?
Kies voor een bedrijfsbatterij!